Трявна лого

Ние сме Еразъм+

10-10-2018

 

#ERASMUSDAYS

На 12-ти и 13-ти октомври се провеждат дни на програма Еразъм+ едновременно в повече от 29 европейски държави, както и извън Европа.

 

Благодарение на програма Еразъм+ и Фондация „Вяра“ 5 младежи от Трявна ще участват в безплатно 5 дневно обучение в Словения със свои връстници от Италия, Португалия и Словения, с които ще споделят своето виждане за бъдещето на Европа и мястото на младежите в нея, ще опознаят други култури и ще популяризират българските традиции и култура.

 

Споделяме впечатления и много снимки на предишни участници в международни обучения, организирани от Фондация „Вяра“ и Инфоцентър и финансирани от програма Еразъм+.  Приятели, споделете с вашите приятели.

 

Ако и вие имате история за споделяне свързана с Програма „Еразъм+“ направете го в социалните мрежи с хаштаг #ErasmusDays.

 

 

Kолко е хубаво да видиш, че усмивката и в Италия, и в Португалия, и в Испания, и в Румъния, и всъщност навсякъде, поражда усмивка. :)

Жаждата да откриваш, да изучаваш, да научаваш си намира място първо в съзнанието, после и в сърцето, и се настанява с охота. Грабва те и те понася по света. Пътувайки осъзнаваш, че широките пътеки се формират от малките стъпки на всички онези хора, устремени в една посока. Даваш си сметка, че разликата в националностите не спира хората да намират общ език в добрите си намерения.

З. Тунева

 

Като  цяло  опитът   по  Еразъм+ е най-вълнуващото ми  преживяване, изпълнено с много положителни емоции.   Един нов поглед към света, обогатяване и разширяване на кръгозора, запознанства с хора от цял свят и осъществяване на изключително ценни и прекрасни приятелства. Възможност  да се докосна до съвсем различна култура и да видя една друга гледна точка за живота. Всичко започна с  една покана от  екипа на ЦПО ”Инфоцентър”, Трявна по проект Rurality, с  което имах  възможността да посетя невероятни места, да се запозная  с местната култура и традиции в  гр. Леон, Испания,  с местни инициативни групи по програма ЛИДЕР, да се запозная отблизо с  местни био-ферми и да видя как другите хора по света уважават  природните дадености и  създават  успешни бизнес отношения! Събрах много скъпи спомени и  изградих много нови приятелства там!

Благодаря, че съм  част  от  голямото семейство на Еразъм+ и Инфоцентър!

Наталия Парова

 

Еразъм+ предоставя уникални възможности за пътуване, нови запознанства и опознаване на различни култури. Препоръчвам я с две ръце на всеки, който се колебае! Освен, че ми помогна да се отпусна и да практикувам свободно английския си език, благодарение на програма Еразъм+ придобих ценни умения за работа в екип и станах по-уверена.

М. Т.

 

Запознах се с хора от непознати дотогава за мен култури. Срещата с тях ми предостави възможност да упражня и подобря английския си език и ме направи по-уверен за работа в международна среда.

Г. Николов

 Новини

Трявна Арт Фестивал 2019

Заповядайте на третото издание на Трявна Арт Фестивал

Повече

Цветомир Чернокожев е номиниран за Най-полезен играч на Европейското първенство за младежи U20

Капитанът на България е водещ реализатор

Повече

Нерегламентирано сметище на ул. "Васил Априлов"

В близост до ДГ "Светлина"

Повече

Благотворителен концерт

На поляната пред Хостел „Горски Дом” м. Узана

Повече

Обществено обсъждане на Проект на Насоки за кандидатстване по процедура по ОПНОИР

МИГ "Дряново - Трявна - в сърцето на Балкана"

Повече

Планови прекъсвания на електрозахранването през втората половина на юли

В периода 15.07.2019 г. - 26.07.2019 г.

Повече

Сдружение "Промяната е в Теб" - Лятна програма 2019

Понеделник - хоротека

Повече

Връчиха договорите на първите фирми, спечелили финансиране от МИГ „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана”

МИГ „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана” направи

Повече

Всички новини

Пълен списък на публикуваните новини

Към новините

Още новини, както и решенията на Общински съвет Трявна можете да намерите в портала на Трявна

http://www.gotryavna.bg

Към портала